E-learningprojecten opzetten en uitvoeren doe ik niet alleen. De onderstaande projecten heb ik onder de vlag van Lumin uitgevoerd in samenwerking met Marianne Carrière en/of een projectteam vanuit de klant:

v Cosun R&D (levensmiddelen) (2017-2018) – Content creatie voor e-learningmodule rondom nieuwe projectsystematiek (inclusief theorie toetsen op drie niveaus).

v Tiofarma (producent van geneesmiddelen) (2018) – Ontwikkeling e-learningmodule ten behoeve van nieuw format van het productieprotocol (inclusief praktijk toets).

v Uticon (ingenieursbureau) (2018) – Film ten behoeve van implementatie nieuwe projectmanagement methodiek (zonder toetsing).

v SVZ (levensmiddelen) (2018) – Ontwikkeling e-learningmodule over slaap in relatie tot ploegendienst en zakenreizen als onderdeel van een vitaliteitsprogramma in het kader van duurzame inzetbaarheid (zonder toetsing).

In dienst van Coca-Cola European Partners:

v Coca-Cola European Partners (frisdrank) (2018) – Film over het belang van veiligheid binnen de Supply Chain voor een Safety Awareness training.

Meel e-learning consultancy ondersteunt bij de uitvoering van e-learning projecten tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces als bij een succesvolle implementatie en uitrol. Heb je een e-learningproject en zoek je hulp bij de opzet of uitvoering? Klik dan hier.

Meel e-learning consultancy