Ik ben Annemarie van der Meel. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in Learning & Development binnen organisaties. Het is mijn kracht om vanuit een goede probleemanalyse een leervraag helder te krijgen en deze om te zetten naar een gedegen, afwisselende en effectieve leerinterventie. 

OPLEIDING

Ik heb gestudeerd aan het Instituut voor Media en Informatie Management (MIM) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en daarna Cultuur en Letteren aan de Tilburg University. In oktober 2020 heb ik de postbachelor opleiding e-learning aan de Avans+ afgerond. Om mezelf op het gebied van vormgeving te verbeteren volg ik momenteel een jaarcursus ‘Grafische Vormgeving’. Hierdoor leer ik Adobe Creative Cloud pakketten zoals Photoshop, InDesign en Illustrator nog beter beheersen. 

Werkervaring als zelfstandig adviseur (2019 – tot heden)

Inmiddels ben ik ruim 1 jaar als zelfstandige aan het werk. Ik heb afgelopen jaar o.a. mogen werken aan een mooie opdracht voor Oxfam Novib. Voor de ontwikkeling van e-learningmodules werk ik voornamelijk met Articulate 360, Elucidat, Camtasia, Snagit, HP5, Moodle, Testvision en Vimeo. Daarnaast beheers ik HTML en WordPress. Door de postbachelor opleiding e-learning kan ik niet alleen bogen op mijn werkervaring maar ook vanuit theorieën onderbouwen wat wel en niet werkt met betrekking tot online leren. Daarnaast ben ik, door de opleiding, nog beter thuis is de (ontelbare) tools die op de markt beschikbaar zijn.    

Werkervaring aan klantzijde bij Coca-Cola European Partners (2018)

Bij Coca-Cola had ik een zeer leerzame tijd als Learning & Development Professional Supply Chain op de productielocatie in Dongen. Ik werkte in een internationaal team met collega’s uit België, Noorwegen, Zweden, Bulgarije en Rotterdam. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en organiseren van strategische leerplannen op het gebied van Capex, QESH, Technical, Training Within Industry (TWI) en individuele leertrajecten voor medewerkers. Het ging hierbij meer om de inkoop van de juiste leerinterventies dan de ontwikkeling hiervan. 

Werkervaring aan bureauzijde bij Lumin (2005 – 2018)

In de ruim 13 jaar dat ik bij adviesbureau Lumin werkte, was ik betrokken bij de ontwikkeling van leerinterventies voor klanten. In  gezamenlijkheid met klanten en trainers ontwikkelden we vanuit een probleem, verandering of verlies passende leerinterventies. Dat waren in de begin jaren vooral in-company vaardigheidstrainingen. Van trainingen verschoven we naar verandertrajecten en e-learningmodules. Als adviseur was ik betrokken bij de e-learningtrajecten die Lumin ontwikkeld heeft voor haar klanten. 

Meel e-learning consultancy ondersteunt bij de uitvoering van e-learning projecten tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces als bij een succesvolle implementatie en uitrol.

Meel e-learning consultancy