Ik ben Annemarie van der Meel. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in Learning & Development binnen organisaties.

Studie

Ik heb gestudeerd aan het Instituut voor Media en Informatie Management (MIM) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en daarna Cultuur en Letteren aan de Tilburg University. Momenteel volg ik de postbachelor opleiding e-learning aan de Avans+.

Werkervaring aan bureauzijde bij Lumin

In de ruim 13 jaar dat ik bij adviesbureau Lumin heb gewerkt, ben ik voornamelijk betrokken geweest bij de ontwikkeling en evaluaties van leerinterventies voor klanten. Ik was de schakel tussen klanten en trainers waarbij we in gezamenlijkheid vanuit een probleem of verlies passende leerinterventies ontwikkelden en/of op iteratieve wijze verandertrajecten begeleidden. Ik ben sterk in de probleemanalyse om de leervraag helder te krijgen om dit vervolgens om te zetten naar een gedegen en afwisselend leerprogramma met materiaal dat past bij het doel en de doelgroep. Als adviseur ben ik betrokken geweest bij de e-learningmodules die Lumin ontwikkeld heeft. Lumin is voor de ontwikkeling van e-learningmodules nog steeds een strategische samenwerkingspartner.

Werkervaring aan klantzijde bij Coca-Cola European Partners

Bij Coca-Cola heb ik een zeer leerzame tijd gehad als Learning & Development Professional Supply Chain op de productielocatie in Dongen. Ik werkte in een internationaal team met collega’s uit België, Noorwegen, Zweden, Bulgarije en Rotterdam. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en organiseren van strategische leerplannen op het gebied van Capex, QESH, Technical, Training Within Industry (TWI) en de individuele leertrajecten van medewerkers. Voor een Safety Awareness training heb ik in samenwerking met de Director Supply Chain Coca-Cola European Partners een film ontwikkeld over het belang van veiligheid binnen de Supply Chain.


Meel e-learning consultancy ondersteunt bij de uitvoering van e-learning projecten tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces als bij een succesvolle implementatie en uitrol.

Meel e-learning consultancy