Uncategorized

Eindpresentatie en diploma

Op 13 oktober ontving ik mijn diploma van de postbachelor opleiding E-Learning op de Avans+ in Den Bosch. Hierbij foto's van de eindpresentatie die plaatsvond in de Verkadefabriek en daarop volgend de diploma-uitreiking - uiteraard op gepaste afstand. Op foto 1 en 2 de presentatie van onze eindopdracht samen met Marije Nederveen. Op foto 3: op gepaste afstand de diploma-uitreiking door docent Marcel de Leeuwe.

Uncategorized

Artikel VR en brandveiligheid

Vanuit mijn werkervaring ben ik geïnteresseerd in productie-omgevingen; plekken waar machines samen goed geoliede productielijnen vormen. Vandaar ook mijn interesse in de toepassing van Virtual Reality (VR) in productie-omgeving en dan specifiek in relatie tot veiligheid. In dit artikel probeer ik een antwoord te vinden op de vraag of VR in het domein van veiligheid voldoende rendement oplevert voor productiebedrijven om er tijd en geld in te investeren. Artikel-A-van-der-Meel-VR-en-brandveiligheidDownload Ik hoop dat je met plezier dit artikel leest. Let we

Uncategorized

Podcast

Interessante podcast over Learning & Development hoewel Performance & Development een betere titel zou zijn... Check https://bit.ly/36YzCOy voor de podcast waarin Bob Mosher spreek over 'Workflow Learning': "leren dat gebeurt terwijl ik mijn werk doe en niet wanneer ik stop met werken om leerinhoud tot me te nemen zoals in een cursus, een e-learning of tijdens een webinar". 'Workflow Learning' is prestatiegericht en wordt gemeten in termen van het vermogen om resultaten te leveren.

Meel e-learning consultancy