Vanuit mijn werkervaring ben ik geïnteresseerd in productie-omgevingen; plekken waar machines samen goed geoliede productielijnen vormen. Vandaar ook mijn interesse in de toepassing van Virtual Reality (VR) in productie-omgeving en dan specifiek in relatie tot veiligheid. In dit artikel probeer ik een antwoord te vinden op de vraag of VR in het domein van veiligheid voldoende rendement oplevert voor productiebedrijven om er tijd en geld in te investeren.

Ik hoop dat je met plezier dit artikel leest. Let wel; dit artikel heb ik zelf geschreven. Niets hieruit mag in welke vorm dan ook gebruikt worden zonder bronvermelding.

Bron en copyright van de foto is www.vrbrandveiligheid.nl door www.thevirtualdutchmen.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meel e-learning consultancy